Waar kan ik een tekstschrijver Engels vinden? Vertalingen nodig?

Ga je met je bedrijf uitbreiden naar het buitenland en heb je hiervoor kwalitatieve Engelse testen nodig? Voor veel bedrijven is het erg belangrijk om te beschikken over pakkende teksten in het Engels. Om deze Engelse teksten te krijgen, kun je gebruik maken van de diensten van een tekstschrijver Engels. Of je nu Engelse teksten of Engelse nieuwsberichten nodig hebt, wij geven je handige tips om een tekstschrijver Engels te vinden. Op deze manier is het mogelijk om met jouw bedrijf de aandacht te trekken van het internationaal publiek.

Wat kan een tekstschrijver Engels voor je betekenen?

Als je Engelse teksten wilt laten schrijven, dan kunnen dit diverse opdrachten zijn. De mogelijkheid bestaat dat je ter uitbreiding van je bedrijf, bestaande Nederlandse teksten wilt vertalen naar het Engels. Daarnaast is het ook mogelijk om nieuwsberichten en blogberichten in het Engels te laten schrijven, zodat je op deze manier aandacht kunt trekken met je bedrijf van het Engelstalig publiek. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Hieronder kun je een handige lijst vinden met opdrachten die jij de tekstschrijver Engels kunt geven:

  • Engelse paginateksten schrijven voor website
  • Schrijven vertaling Engels van bestaande teksten
  • Vertalen jaarplan, missie en visie van je bedrijf naar het Engels
  • Schrijven van blogberichten in het Engels
  • Schrijven van persberichten en nieuwsberichten in het Engels
  • Advertentieteksten in het Engels
  • Engelse productteksten voor je webshop. Op deze manier kunnen ook mensen in het buitenland goed geïnformeerd een bestelling bij jouw bedrijf plaatsen.

De kwaliteiten van een tekstschrijver Engels

Als je op zoek gaat naar een tekstschrijver Engels, dan wil je graag een persoon die meer doet dan enkel vertalen. Je wilt als bedrijf graag pakkende teksten, dus dat betekent dat de tekstschrijver Engels ook in staat moet zijn om te spelen met woorden en zinnen. Enkel op deze manier zal een Engelse tekst ook daadwerkelijk de aandacht krijgen van het publiek. Het beste is om een tekstschrijver Engels te kiezen die al jarenlange ervaring heeft met het schrijven van Engelse teksten. Veel mensen die als tekstschrijver Engels werken zijn native speakers of hebben bijvoorbeeld een universitaire studie afgerond waardoor ze de Engelse taal helemaal onder de knie hebben.

Hoe zit het met de tarieven van een tekstschrijver Engels?

Als je een tekstschrijver Engels wilt inhuren, dan is het fijn om te weten welke tarieven je ongeveer kunt verwachten. Als je op zoek gaat naar een passende tekstschrijver Engels, dan kom je er al snel achter dat de tarieven erg kunnen verschillen per tekstschrijver. Er zijn tekstschrijvers die 10 euro vragen per tekstpagina, maar de meeste tekstschrijvers Engels geven aan dat alles in overleg gaat. De prijs van de opdracht hangt vaak af van de omvang van de opdracht, moeilijkheidsgraad en de termijn waarop het af moet zijn.

Tekstschrijver Engels inhuren: breng je wensen in beeld

Als je een tekstschrijver Engels wilt inschakelen voor een schrijfopdracht, dat is het belangrijk dat je al voor jezelf helder hebt wat precies je wensen en verwachtingen zijn met betrekking tot de schrijfopdracht. Het is verstandig om je budget bijvoorbeeld in beeld te brengen. Op deze manier weet je al zeker of een tekstschrijver Engels past bij de kosten die je wilt gaan maken. Daarnaast is het ook goed om een duidelijk beeld te hebben van de omvang van je opdracht. Geef je een eenmalige grote opdracht en is het daarna klaar, of ga je voor een wekelijkse Engelse blogbericht en dat voor gedurende een jaar? Er zijn veel mogelijkheden, maar om efficiënte afspraken te kunnen maken met de tekstschrijver, is het handig om hier in ieder geval duidelijkheid in te hebben als je in overleg gaat met de tekstschrijver Engels. Het is ook goed om na te denken over de termijn waarop de schrijfopdracht af moet zijn. Als een tekstschrijver te maken heeft met een spoedopdracht, dan zal er waarschijnlijk anders worden omgegaan met het tarief, dan dat je de deadline helemaal vrij laat. Bovenstaande informatie is handig voor een efficiënt overleg tussen jou als opdrachtgever en de tekstschrijver Engels.

Tekstschrijver Engels inhuren? Laat een proeftekst schrijven

Als je een tekstschrijver Engels wilt inhuren, maar geen idee hebt of de kwaliteiten van de tekstschrijver ook daadwerkelijk passen bij je wensen, dan heb je de mogelijkheid om een proeftekst te laten schrijven. In de meeste gevallen gaat het dan om een betaalde proeftekst, maar er zijn ook enkele tekstschrijver die al een map hebben aangelegd met tekstvoorbeelden om te laten zien aan potentiele klanten. Op deze manier kan je al kennis maken met de schrijfstijl van de tekstschrijver Engels en kun je bepalen of dit past bij de verwachtingen die je hebt. Als het gaat om een grotere opdracht, dan is het ook fijn voor de tekstschrijver om al kennis te maken met het onderwerp en jou als opdrachtgever. Zo weet je in ieder geval zeker dat het van beide kanten klikt als jullie starten aan de schrijfopdracht.

Een tekstschrijver voor je internationale ambities

Als je internationale ambities hebt, dan is een goede tekstschrijver Engels onmisbaar. Een goede tekstschrijver is niet gemakkelijk te vinden. De tekstschrijvers Engels die werkzaam zijn voor Sector 7 voelen haarfijn aan welke uitdrukkingen gepast zijn om te gebruiken in een Engelse tekst en welke je beter kunt weglaten. Als jij je bedrijf met diensten of producten wilt introduceren op de internationale markt, dan is het wel de bedoeling dat je deze communicatie doet zonder enige spelfouten en de cultuur in het buitenland ook echt snapt. Dit maakt nu namelijk precies het verschil tussen een simpele Engelse tekst en een tekst die het Engelssprekende publiek ook daadwerkelijk aanspreekt om over te gaan tot actie. Sector 7 helpt jouw bedrijf om internationaal te groeien zodat jij je internationale ambities kunt waarmaken.