Behaal online succes met onze SEO workshop

Gezien de grote vraag naar de trainingen die wij beschikbaar stellen is hier een aparte website voor gecreëerd.

Zoekmachineoptimalisatie is een populaire én effectieve methode om jouw website op de kaart te zetten. Ben jij op zoek naar meer klanten zodat je een hogere omzet kunt behalen? Dan is het tegenwoordig onmisbaar om vindbaar en zichtbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Sector 7 is al jaren bezig om dit te realiseren voor haar klanten. Nu is het moment aangebroken om deze kennis door te geven zodat ook jij de SEO basis onder de knie krijgt om online succes te behalen. Met onze SEO workshop leer jij alle SEO basisvaardigheden om je website zichtbaar en vindbaar te maken in Google.

SEO Workshop voor meer klanten, omzet en bezoekersverkeer op je website

Zoekmachines zijn tegenwoordig onmisbaar. Mensen die op zoek zijn naar diensten, producten of informatie starten deze zoektocht vaak online in een zoekmachine. Als deze potentiële klanten op zoek zijn naar jouw product of dienst, dan wil je natuurlijk dat ze tijdens hun zoektocht terecht komen op jouw website. Bedrijven die zich niet bezig houden met SEO zijn met hun website vaak niet zichtbaar in Google. Concurrenten die wel verschijnen in Google ontvangen op deze veel gratis bezoekers op hun website die geïnteresseerd zijn in hun diensten, producten en/of informatie. Meer bezoekersverkeer zorgt op deze manier voor een hogere omzet en laat dat nu precies zijn wat elke ondernemer graag wil hebben.

Creëer autoriteit en betrouwbaarheid met onze workshop

Onze SEO workshop zal op den duur autoriteit en betrouwbaarheid creëren voor jouw website. Gedurende de workshop zal jij namelijk leren hoe jij met jouw website betere posities in Google kunt behalen. Hoe hoger jouw positie in Google, hoe meer autoriteit jouw website krijgt. De bezoeker associeert een hogere positie in Google namelijk met betrouwbaarheid en professionaliteit.

Helder en duidelijk voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat onze SEO workshop goed te volgen is voor iedereen. Om deze reden zorgen wij voor een workshop die helder is voor iedereen, ongeacht je beroep. Na deze workshop kent de SEO wereld voor jou geen geheimen meer. Wij zorgen voor een complete introductie in de SEO wereld en geven handige tips om deze kennis toe te passen in de praktijk.

Voor iedereen een geschikt niveau

Wij bieden SEO workshops aan op verschillende niveaus. Of je nu geen enkele ervaring hebt met SEO of al werkzaam bent in het vakgebied, wij kunnen je altijd wat bijleren. Onze SEO workshop is te volgen op drie niveaus:

  • SEO workshop – beginner
  • SEO workshop – gevorderd
  • SEO workshop – expert

Ja, ik wil de basisvaardigheden SEO leren en antwoord krijgen op vragen als:

  • Hoe werkt Google?
  • Hoe kan ik mijn website beter vind- en zichtbaar maken in Google?
  • Hoe kan ik een kwalitatieve zoekwoordenonderzoek doen?
  • Welke SEO tools heb je en hoe zet je deze in?
  • Wat is linkbuilding?

Praktische zaken SEO workshop

De SEO workshop is een eendaagse training die je de SEO basisvaardigheden leert om jouw website zichtbaar en vindbaar te maken in Google. Tijdens de training is een laptop noodzakelijk. De SEO workshop zal altijd worden gegeven in kleinere groepen zodat wij individuele vragen kunnen beantwoorden, denk hierbij aan circa zes personen per workshop. Sector 7 is van mening dat dit effectiever is dan het geven van de workshop in grotere groepen. Tijdens deze workshop krijg jij de nodige handvatten en tips mee om online succes te behalen. Ben jij klaar om te investeren in de groei van jouw website?