Diensten

Search Due Diligence

Uw bedrijf is de laatste jaren hard gegroeid dankzij investeringen in uw organische zichtbaarheid. Maar de laatste tijd stagneert de groei. Uw posities stijgen niet langer en de concurrentie neemt almaar toe. Uw team zit met de handen in het haar. Bestaande technieken leveren niet langer meer de gewenste resultaten. Net nu u juist verder wilt groeien…

Gefeliciteerd, u hebt het ‘gemakkelijke’ SEO-gedeelte achter de rug. Het gedeelte waarmee iedere online marketeer u kan helpen. Het is nu tijd om andere technieken aan te boren zodat uw bedrijf verder kan groeien. Technieken die verder gaan dan alleen Google en waarvan de gemiddelde marketeer vaak niet weet hoe je deze goed implementeert. Technieken waarmee u eindelijk die ene concurrent verslaat.

We starten met een Search Due Diligence onderzoek om uw huidige SEO-performance te analyseren. Van daaruit bepalen we de te ondernemen acties om uw website weer back on track te krijgen. Indien u zelf niet de expertise in huis heeft om dit in uitvoering te brengen, kan Sector 7 u hierbij ondersteunen. Op locatie of op afstand.

Voor investeerders

U overweegt om te investeren in een (start-up) bedrijf waarbij de rol van SEO cruciaal is. U wilt weten hoe toekomstbestendig de SEO-positie is van het bedrijf. Of in het geval van een start-up, wilt u weten of deze kans van slagen heeft. Is het de investering waard? U bent op zoek naar een partij die u in kant-en-klare taal kan uitleggen of u de juiste keuze maakt of niet.

U weet dat goed onderzoek onmisbaar is wanneer u een belangrijke investeringsbeslissing moet nemen. Sector 7 voert voor u een Search Due Diligence onderzoek uit waarmee u direct inzicht krijgt in de performance, kansen en mogelijkheden van het bedrijf op het gebied van Search, met een focus op organische vindbaarheid.

Aan uitgebreide en strak vormgegeven rapporten doen wij niet. Mooie voorkantjes zijn overbodig. U ontvangt van ons enkel de informatie die u nodig heeft om de juiste beslissing te maken. Zonder ingewikkelde vaktermen, op maximaal 8 pagina’s. Indien gewenst Engelstalig.

Search Engine Reputation Management

Die ene negatieve review of online publiciteit rondom uw bedrijf blijft hardnekkig opduiken in de zoekresultaten. U heeft al van alles geprobeerd, maar zonder resultaat. Langzaamaan komen er minder orders binnen. Of erger nog; het veroorzaakt een sneeuwbaleffect: opeens komt er nog meer negatieve publiciteit. En dat terwijl u binnen uw bedrijf alles goed op orde hebt.

Negatieve publiciteit kan uw bedrijf flinke financiële schade opleveren als u niet op tijd ingrijpt. Sector 7 lost dit voor u op. Met behulp van de laatste SEO-technieken zorgen wij ervoor dat uw online reputatie verbetert en die ene negatieve review uiteindelijk niet meer zo makkelijk vindbaar is of opduikt op de eerste zoekresultatenpagina van Google.

Consultancy SEO

U hebt al veel ervaring op het gebied van SEO in een bepaalde branche. Wij hoeven u niet uit te leggen wat on- en offpage factoren zijn en wat het belang is van goed ingerichte landingspagina’s. Maar de ene branche is de andere niet. U wilt daarom graag weten welke kansen er liggen binnen de nieuwe branche en of u dezelfde of juist andere nieuwe technieken moet gebruiken.Aan de hand van een Search Due Diligence onderzoek kijken we welke kansen en mogelijkheden er liggen voor deze branche en wat u moet investeren om binnen die branche succesvol te zijn op het gebied van Search, waarbij de nadruk ligt op SEO. Indien gewenst kan Sector 7 u ondersteunen bij het implementeren van de aanbevelingen uit het Search Due Diligence rapport. Op locatie of op afstand.