Diensten

Brainstorming

Duidelijk en helder. Dat is onze werkwijze.

Wij maken en promoten inhoud die scoort, gebaseerd op een wetenschappelijke benadering.

Technische SEO

On-page optimalisaties zijn belangrijk, maar SEO gaat dieper dan dat. Technische SEO zorgt voor tastbare resultaten.

Content

Content is belangrijk. Deze moet op het juiste moment via het juiste kanaal online komen. Wij ontwikkelen converterende content en helpen je verder.

Lokale SEO

Leer je buurt kennen. Wij breiden jouw lokale bereik uit en vergroten de online zichtbaarheid.

Link Building

De sleutel tot vindbaarheid is het ontwikkelen van een stevig en betrouwbaar merk- en inhoudsautoriteit. Wij creëren kwalitatieve Link Building strategieën om de online positie te verbeteren.

Pay-Per-Click

Soms heb je snelle resultaten nodig. Wij helpen je bij het opzetten van een Pay-Per-Click campagne met als doel kwaliteitsconversie.

Implementatie

Wij leveren nieuwe ideeën om een succesvolle SEO-strategie voor de lange termijn te implementeren. Slimme ideeën die ervoor zorgen dat je blijft doorgroeien.

Beslissingen op basis van data

Elk project starten wij met een professionele audit. Deze audit geeft veel informatie over het functioneren van een bedrijf. Op basis van deze audits kunnen wij data gedreven aanbevelingen doen aan onze klanten. Een audit bestaat uit twee onderzoeken:

Technische SEO Audit

Er zijn software die je inzicht geven in enkele cijfers van je website, maar deze technische SEO-audit gaat verder dan dat. De resultaten uit dit onderzoek worden gebruikt om de positie van de website te verbeteren.

Content en Concurrentie Audit

Content is belangrijk. Wij nemen de tijd om de inhoud van de website van de klant én de concurrenten te analyseren.

LINK Risicoanalyse

Google heeft een constant veranderde algoritme. De kans bestaat dat websites gestraft worden omdat er nog ouderwetse SEO-tactieken worden gebruikt. Denk hierbij aan slecht opgezette linkbuilding en zoekwoordmanipulatie. Wij doen een analyse om dergelijke zaken in kaart te brengen.

Online succes begint met een plan

1

Content strategie

Waardevolle content tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau. Bereik je doelgroep en maak ze nieuwsgierig naar meer. Interesseren en binden, daar kunnen wij je bij helpen. Samen formuleren we doelen en brengen wij in beeld hoe we deze doelen gaan bereiken.

2

Content creatie

Effectieve content is waardevol, relevant en spreekt de doelgroep aan. Wij creëren content die gedeeld kan worden via de eigen kanalen. Wij besteden zowel aandacht aan het interesseren van klanten als het binden van de klant aan de organisatie.

3

Content promotie

Waardevolle content moet gezien en gedeeld worden. Als je hier zelf mee aan de slag gaat, kost dit moeite, tijd en uiteindelijk veel geld. Ons bureau heeft de kennis, relaties en vaardigheden in huis om de juiste content bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

4

SEO advies

Maximaliseer jouw ROI door samen te werken met een professional. On-site problemen hebben anders invloed op de winsten off-site. Samen kijken wij waar de problemen zitten en doen wij op gegevens gebaseerde aanbevelingen zodat jouw organisatie naar een hoger niveau getild kan worden.